Geplaatst op

Welke voedingsmiddelen fulvinezuur bevatten?

Fulvinezuur een antioxidant die van nature voorkomt in bepaalde bodem, planten en plantaardig voedsel. Volgens de “Fulvic Acid Report” door Vital Health Supplements, de voordelen van het nemen fulvozuur intern zijn onder meer: ​​het lichaam met meer energie, het transport van voedingsstoffen naar de cellen, waardoor ze gemakkelijker te worden geabsorbeerd en benut, en het verbeteren van het immuunsysteem . Bij uitwendig gebruik, fulvinezuur behandelt ook voetschimmel, brandwonden, open wonden en verschillende huidaandoeningen. Verder lezen Welke voedingsmiddelen fulvinezuur bevatten?

Geplaatst op

Humus en fulvinezuur bij gewas en plant

De voordelen van humus (humuszuur en fulvinezuur) en/of fulvinezuur bij gewas en plant

Verschillende onderzoeken laten zien dat humus (humuszuur en fulvinezuur) en fulvinezuur producten grote voordelen kan hebben voor zowel gewas als plant. Het positief beínvloeden van de bodem kan onder andere zorgen voor grotere wortelvorming, verhoogde opname van voedingsstoffen en gezonder uitziende grassen en planten. Humus en fulvinezuur zijn een belangrijke eerste stap voor het toevoegen van duurzaamheid aan de bodem Verder lezen Humus en fulvinezuur bij gewas en plant

Geplaatst op

Het effect van fulvine op de gezondheid

Fulvinezuur is een minuscuul deeltje dat in humus voorkomt. Humus ontstaat bij de vertering van planten door micro-organismen. Fulvinezuur, of fulvic acid, kort genoemd fulvine kan vitaminen, mineralen en spoorelementen transporteren en toxines en zware metalen afvoeren. Het effect van fulvinezuur op bodem en planten is al langer bekend, maar fulvine heeft ook vele positieve effecten op de gezondheid van mensen en dieren. Verder lezen Het effect van fulvine op de gezondheid

Geplaatst op

Wat doet humuszuur en fulvinezuur voor uw planten, grassen en gewassen?

Planten, grassen en gewassen halen hun voeding het liefst uit humus. Humus zorgt niet alleen voor een betere structuur maar ook voor een betere bewerkbaarheid van uw (moes)tuingrond. Humus kan de meeste voedingsstoffen en water zowel vasthouden als afstaan. Humus vormt zich met mineralen, plantenresten, lucht en water. Dit geeft een rijke voedingsbodem aan uw (moes)tuin.

Zuivere fulvinezuur vergroot de opname van voedingsstoffen zonder uw bestaande plantenvoedingsplan te doorkruisen. Bovendien voorkomt fulvinezuur dat voedingsstoffen zich aan elkaar binden en een onoplosbaar bezinksel vormen in een vloeibare oplossing.

Onze humus producten zijn te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen, zoals kweek in bakken, bodemverbetering, hydrocultuur, grasmatten, bladbeneveling, klonen, stekken, dompelen van wortelkluiten en zaadkieming.

Onze humus en fulvinezuur producten voor planten, grassen en gewas zijn hetzelfde als van onze Amerikaanse partner Life Elixir.

Geplaatst op

HUMUSZUUR en FULVINEZUUR

Fulvinezuur en Humuszuur zijn in Nederland nog geen bekende termen. Daarom vindt u in dit inhoudelijke artikel een goed en uitgebreide uitleg over de eigenschappen, het ontstaan, de productie en het effect van Fulvinezuur en Humuszuur op mens, dier en plant.

Wat zijn Humus substanties?

Humus is de bovenste laag van de bodem en is erg vruchtbaar. Het lijkt op compost, maar is verder verteerd dan compost. Doordat humus een verzameling van verschillende organische stoffen is wordt ook wel de verzamelnaam humus substanties gebruikt. Humus komt natuurlijk in het milieu voor in zowel de bodem (modder/turf, bruine kool, sedimenten) als in het water. De vorming van humus substanties gebeurd door de biodegradatie van dood organisch materiaal (planten en dieren resten), een proces dat humificatie wordt genoemd. Verder lezen HUMUSZUUR en FULVINEZUUR

Geplaatst op

WAT IS FULVINEZUUR?

FULVINEZUUR: HET ZWARTE GEZONDHEIDSGOUD

Fulvinezuur is gebalde oerenergie
Fulvine zuur is een nog relatief onbekende stof. Het is een onderdeel van humus, dat ontstaat bij de vertering van planten door micro organismen. Fulvinezuur is een bijzondere stof met buitengewoon veel positieve effecten op de gezondheid van mensen, dieren en planten. Als je enkele druppels in water oplost heeft het een donkere kleur. Vandaar de naam ‘zwart gezondheidsgoud’. Vanwege de bijzondere, deels onverklaarde positieve werking wordt het wel een wonder van de natuur genoemd. Verder lezen WAT IS FULVINEZUUR?

Geplaatst op

Detox Your Body With Fulvic Acid

Fulvic Acid is a great substance to detoxify and cleanse your body from chemicals and drugs, and other foreign substances and UN-balances in the body’s cells.

A unique health component, fulvic acid is known to contain as many as 70 chelated vitamins. As such, this compound is effective for stimulating a number of healthful effects as well as treating a variety of health conditions. Verder lezen Detox Your Body With Fulvic Acid

Geplaatst op

Difference between humic and fulvic acids?

 

Humic or Fulvic Acid: What Kind are Your Plants On?

Do you know the difference between humic and fulvic acids? If you don’t, you’re not alone. Even the regulators at the USDA haven’t been able to agree on a definition, and it has been causing a lot of confusion in product labeling.

Nevertheless, humic and fulvic acids are some of the best biostimulant products in nature, improving the uptake of nutrients in both soil and hydroponics, and once you understand the difference between the two, you will soon discover many applications for your garden. Verder lezen Difference between humic and fulvic acids?

Geplaatst op

Wat is Fulvinezuur?

Fulvinezuur: het zwarte gezondheidsgoud

Fulvinezuur is gebalde oerenergie
Fulvine zuur is een nog relatief onbekende stof. Het is een onderdeel van humus, dat ontstaat bij de vertering van planten door micro organismen. Fulvinezuur is een bijzondere stof met buitengewoon veel positieve effecten op de gezondheid van mensen, dieren en planten. Als je enkele druppels in water oplost heeft het een donkere kleur. Vandaar de naam ‘zwart gezondheidsgoud’. Vanwege de bijzondere, deels onverklaarde positieve werking wordt het wel een wonder van de natuur genoemd. Verder lezen Wat is Fulvinezuur?

Geplaatst op

What is Fulvic Acid & Benefits

Fulvic Acid serves as a potent catalyst that enhances cell life in our bodies. Zifona fulvic acid carries vitamins and nutrients; one single Fulvic Acid molecule is capable of carrying 60 or more minerals and trace elements directly into our cells.  Fulvic acid has proven to be a powerful organic electrolyte, balancing and energizing cells, reducing inflammation, eliminating toxins, balancing Ph and hormones. Verder lezen What is Fulvic Acid & Benefits